Ons nieuwe bestuurslid stelt zich voor

Hallo! Mag ik mezelf voorstellen: Paula Botermans 
Ik ben geboren en getogen in Bolsward. Voor de studie Retail management (en daarna werk) heb ik jaren in Leeuwarden gewoond. Inmiddels ben ik toch weer terug gegaan naar Bolsward. Samen met Paul en onze twee dochters Narena en Manou wonen we er met veel plezier.

Sportief, creatief, enthousiast, organiseren, doorzetter, gezelligheid en lachen, dan heb je mij in een notendop. Sinds mijn 8e korfbal ik al en dat doe ik nog steeds een paar keer per week. Nog steeds fanatiek, maar de sprintjes worden iets langzamer moet ik helaas bekennen. Het plezier is er niet minder om 😊

Vrijwilligerswerk vind ik ook erg belangrijk. Voor de sportvereniging, voor de kerk, voor de stad en voor het goede doel. Ik hou gewoon niet zo van stil zitten, maar ben graag met en voor anderen bezig. En dat geldt ook voor mijn nieuwe uitdaging als bestuurslid van Mano a Mano.Het mooie van Mano a Mano vind ik dat je zelf meehelpt en meebouwt. Niet alleen op afstand of door geld te doneren, maar ook daadwerkelijk samen met de mensen bezig gaat. Samen maak je het verschil en je hebt daar de tijd van je leven.

Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe taak en hoop dat we met Mano a Mano nog veel mogen betekenen voor de mensen in de Dominicaanse Republiek.