Weer project op afstand

Binnenkort start een nieuw project op afstand. Het is alweer even geleden dat jullie van ons een nieuwsbrief hebben ontvangen. Toch hebben we, ondanks alle corona-beperkingen, niet stilgezeten.

Tijdens ons laatste project in Arroyo Mingo en El Gramazo in februari 2020, zijn we op bezoek geweest in Mamey Macho, de plek waar we ooit als Mano a Mano zijn begonnen. Daar werden we geraakt door schrijnende verhalen van de inwoners. Wij wisten toen nog niet dat de wereld een paar weken later op z’n kop zou staan. Door de corona situatie konden we niet op project gaan

In februari 2021 konden we met een “project op afstand” voor 8 gezinnen in Mamey Macho een nieuw huis en een latrine laten bouwen door de dorpsbewoners, samen met de plaatselijke bouwvakkers. Ook dit voorjaar, in maart/april, willen we graag middels een “project op afstand” voor een aantal gezinnen een nieuw huis laten bouwen. Deze keer worden er 5 huizen en latrines gebouwd in Mamey Macho. Helpen jullie mee om dit financieel te realiseren?