Enquête volgend project

Het afgelopen jaar hebben we door corona geen project kunnen organiseren zoals we dit altijd gewoon waren. Helaas is de situatie rondom corona nog steeds niet stabiel, ook niet in de Dominicaanse Republiek. Dit was voor ons de aanleiding om een enquête te versturen naar onze achterban. Hartelijk dank voor het invullen hiervan. De uitkomst van de enquête delen we hieronder.

De uitkomsten waren eenduidig en significant. Ja, mits het verantwoord is gaat een groot deel van jullie graag weer mee op project. Het liefst in de periode najaar 2022. Een digitaal project vonden jullie prima maar als jullie de keuze hebben dan kiezen jullie voor een project ter plaatse.

Een suggestie die binnenkwam en waar we zelf ook over nadenken, is om alleen projecten op afstand uit te voeren. Natuurlijk zitten hier voordelen aan; het bespaart geld en CO2 uitstoot. Maar onze missie is “levens veranderen”. Het effect van het maken van een projectreis op het leven van een deelnemer én van de mensen daar is vaak blijvend. Wel gaan we de mogelijkheden onderzoeken om onze CO2 uitstoot door de reis te compenseren. 

Inmiddels verkennen we de mogelijkheden van een project ter plaatste in het najaar van 2022. Zodra er meer details bekend zijn houden wij jullie op de hoogte!