Bouw Mamey Macho gestart

We laten opnieuw een project op afstand uitvoeren in Mamey Macho. Op 28 februari was het zover; het werk aan de fundering ging van start. 

Op de foto’s en in het filmpje kunnen jullie zien dat de funderingen worden uitgegraven. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk aansluitend uitgevoerd. Bij een aantal huizen is de fundering inmiddels gestort en ook met het metselen van de stenen onderkant is men begonnen. 

Het transport van de goederen gaat over (heel) slechte wegen wat de aanvoer niet gemakkelijk maakt. Velen van jullie zijn in Mamey Macho geweest. Die weten hoe hoog het ook in de bergen ligt. 

Maar er gebeuren ook hele mooie dingen. Ook dit jaar komen er mensen uit de gemeenschap helpen bij de bouw. Familie en vrienden van de gezinnen die een nieuw huis krijgen dragen op deze manier ook hun steentje bij.