Ralph van Manen en MAM

Al 30 jaar is Ralph van Manen één van meest toonaangevende artiesten van de Nederlandse gospelwereld. Met zijn uitgebreid repertoire heeft hij menig hart weten te raken. Om dit te vieren houdt Ralph in 2021 en 2022 zijn jubileumtour ‘De Liefde nog het meest’. De aftrap is op 4 april (Eerste Paasdag) middels een videoconcert.

Bram Rebergen neemt je tijdens het videoconcert mee op reis door het muzikale leven van Ralph. Een belevenis vanuit je eigen huiskamer, waar je kunt genieten van oude en bekende liederen. Maar je ook kunt laten verrassen door zijn nieuwere liederen. Ralph, samen met de top van de Nederlandse muzikanten. Dit wordt een concert om nooit te vergeten. Daar wil jij toch zeker bij zijn?

Ralph van Manen samen met: Suzanne van der Velde, Jan-Willem van Delft, Jay-P, Luca Genta, Wim Rebergen en Wilkin de Vlieger. Daarnaast zullen er ook verrassende muzikale vrienden aanschuiven.

Pay what you like
We houden de basisprijs bewust laag om het voor eenieder mogelijk te maken om het concert mee te beleven. Heb je een kleine beurs en kijk je de stream alleen: schroom dan niet om het minimale bedrag te kiezen. Heb je wat meer te besteden, of kijk je samen met anderen, dan zouden we het erg tof vinden als je wat meer kan betalen. Voor de muzikanten en crew is het een zware tijd, we hopen dat je daarin ruimte ziet om mee te helpen.

Toegang tot videoconcert
Via de bevestigingspagina (na reserveren) en/of bevestigingsmail met de daarin opgenomen button die naar je reservering leidt, heb je na reserveren (op de dag van het concert) direct toegang tot het videoconcert. Het is mogelijk het concert live of terug te kijken (14 dagen) op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.

Meteen kaarten reserveren kan hier: https://www.truetickets.nl/e/14613/videoconcert-ralph-van-manen