Vele handen..

Hoewel de Dominicaanse Republiek veel zon uren kent kan het daar ook flink regenen. Tijdens de eerste twee weken was het vaak regenachtig weer maar in de afgelopen week knapte het weer op. De wegen waren daardoor beter begaanbaar (wat handig is als er bouwmaterialen worden geleverd) en ook voor de bouwvakkers was het plezier omdat ze nu ongestoord verder konden werken.

Vooral de gezinnen van huisje 1,2 en 4 zagen veel vorderingen aan hun huis. De bouwvakkers wilden beginnen met het houtwerk van het eerste huis maar helaas was het hout nog niet geleverd. Omdat de overheid de houtkap op bepaalde plekken heeft stop gezet moet het hout nu uit een andere gedeelte van de DR komen wat verder weg is (en dus is de levertijd een paar dagen langer)

Het is prachtig om te zie hoeveel hulp de bouwvakkers krijgen van de mensen uit het dorp en de bredere familie van de nieuws bewoners. Dit project is echt een feestje voor de gemeenschap!