De eerste funderingen zijn gestort!

Vorige week lieten we jullie weten dat de bouw van de acht huizen en latrines is gestart. Voor deze acht gezinnen het begin van een grote verandering. We sturen jullie wekelijks een korte update, zodat jullie de werkzaamheden op de voet kunnen volgen. Probeer je eens in te denken, wat dit voor hen betekent en wat dit met hen doet.

Op de foto’s en in het filmpje kunnen jullie zien dat de funderingen worden uitgegraven. Bij een aantal huizen is de fundering inmiddels ook gestort en bij het eerst huisje is de stenen onderkant al gemetseld. Door de regen komt het werk soms lastig op gang. Ook wordt het transport, op de toch al slechte wegen, hierdoor nog moeilijker. Maar er gebeuren ook hele mooie dingen. Er zijn steeds meer mensen uit de gemeenschap die komen helpen. Familie en vrienden van de gezinnen die een nieuw huis krijgen dragen op deze manier ook hun steentje bij.

We vinden het mooi om te horen dat er elke dag wordt begonnen met gebed. Laten wij dit voorbeeld volgen en de werkzaamheden en het leven van deze gezinnen meenemen in onze gebeden. Door gebed blijven we verbonden.

Tot slot zijn we ontzettend blij en dankbaar voor alle giften die de afgelopen weken zijn binnengekomen. Zonder deze giften kunnen wij dit project niet uitvoeren.