Inventaris huizen Mamey Macho bezorgd

In augustus was het zover; de bewoners van de nieuwe huizen kregen hun nieuwe huisraad bezorgd. In het verleden kwam het vaak voor dat we constateerden dat mensen helemaal geen spullen hadden om in hun nieuwe huis te zetten. Ze hadden dan misschien wel een betonnen vloer in hun huis in plaats van de vloer van zand die ze gewend waren, de bewoners hadden geen bed of en matras. MAM zal daarom tijdens een project inventariseren wat mensen wel of niet bezitten aan huisraad. Vaak horen we dan dat bewoners eigenlijk praktisch niets bezitten.

Victor, directeur van SM, schreef ons het volgende bericht:

Hello everyone. I hope that you and your families are doing very well. God is good all the time.   

“Being confident of this, that he who began a good work in you will carry it on to completion until the day of Christ Jesus.” phil. 1:6

Thank you so much for your love, passion and prayers  for the people and work in the Dominican Republic. Thank God  the work at Mamey Macho got to a completion, despite all the circumstances. God is always faithful!!!! Thank you once again for your huge support!! God bless you all. 

In het Nederlands:

Hallo allemaal. Ik hoop dat het met jullie en jullie families goed gaat. God is altijd goed.

Ik vertrouw erop dat Hij Die in u een goed werk begonnen is, dat voltooien zal tot op de dag van Jezus Christus. Fil 1:6

Hartelijk dank voor jullie liefde, passie en gebed voor de mensen in de Dominicaanse Republiek. Dank aan God dat het werk in Mamey Macho voltooid is ondanks de omstandigheden. God is altijd getrouw. Nogmaals hartelijk dank voor jullie grote support. Gods zegen voor iedereen.