Veel reden voor dankbaarheid!

Het bericht dat we deze week ontvingen uit de DR begon met een paasgroet. En die geven we op deze manier natuurlijk graat door; een gezegende Paasweek gewenst vanuit de DR dus.

Grote vorderingen in de afgelopen week! Daar leent het houtwerk zich natuurlijk ook goed voor zoals oud deelnemers wel zullen herkennen. Als de eerste planken zijn bevestigd dan begint het ineens echt op een huis te lijken. Ook op de foto’s zullen jullie het zien. Wanden, ramen en daken zijn geplaatst op 3 huizen.

Ook al is de huidige week natuurlijk iets korter i.v.m. het paasweekend toch verwachten ze ook komende week weer mooie vorderingen te hebben gemaakt. Af en toe gooit de regen nog een beetje roet in het eten maar de stemming in het dorp en onderling is erg goed. Binnenkort zal ook gestart worden met de latrines.

Hally is een dame die op het kantoor van Servidores achter de schermen mee helpt aan dit project. Ze heeft pas geleden haar eerste kindje gekregen. Dankbaar!