Gastenboek

Welkom op het Gastenboek van Mano a Mano.

Je kunt een bericht achter laten voor de deelnemers aan een project. Andere berichten zijn natuurlijk ook welkom.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.194.109.148 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
941 berichten.
Johan en Joukje Johan en Joukje uit Heerenveen heeft geschreven op 24 februari 2020 om 21:06
Hallo harde werkers! Jullie hebben er alweer een dag hard werken opzitten, na jullie weekend. Wat mooi om jullie verhalen dagelijks te kunnen lezen en wat een dankbaarheid proeven we dan ook uit jullie verhalen. Soms echt kippenvel momenten. Het weekend ' vrij' was jullie ook van harte gegund. De laatste dagen zijn nu dus alweer begonnen en de puntjes gaan op de 'i'. Heel veel succes en Gods kracht en zegen in alles wat jullie nog mogen doen. Intussen regent en stormt het hier nog steeds. De landerijen staan blank en de winter is en blijft ver weg. Dus op de vrije zondag maar weer lekker binnen gebleven. Wel mochten we in onze kerkdienst weer opgebouwd worden. De preek ging over Handelingen 17 vers 1 t/m 10. Paulus zijn zendingsreis naar Europa. Dat ging bepaald niet hoe hij het zich had voorgesteld. Toch bleef hij volharden. Een oproep aan ons blijf trouw, geloof en blijf volharden in gebed. Nogmaals voor jullie allemaal heel veel plezier en succes en aan het eind van de week een goede vlucht weer terug naar Nederland. Liefs van Johan en Joukje.
papa, Eva en Sara papa, Eva en Sara uit Den Helder heeft geschreven op 24 februari 2020 om 20:05
hoi mama, wie is de mol nieuws! Eva en ik hebben op Nathan en Miljuschka gestemd. we vinden Rob, Nathan en Miljuschka verdacht. niemand is er uit dus we hebben al onze punten nog πŸ™‚ ! gewoon nieuws! met ons gaat het goed. als je weer thuis bent moet je niet vragen of we goed hebben meegeholpen, want dat hebben we niet echt gedaan πŸ™‚ πŸ˜‰ ! woensdag gaan we naar de Mac Donalds, en als jij weer terug bent dan gaan we met z'n vieren+Eza! xxx Sara ps (echt niet vragen of we mee hebben geholpen)!!!!
Karin de Bruijn Karin de Bruijn uit Hilversum heeft geschreven op 24 februari 2020 om 19:47
Beste Johannes, Wieke, Ria, Nina, Conny, Gerry, Hans, Reinskje, Adri en alle andere deelnemers, Wat mooi geschreven: 'dat was voor mij een moment met een gouden rand', ik kan het mij helemaal voorstellen, met al die kinderen, die Gods liefde uitstralen door te zingen en te bidden. Heerlijk om zo, jullie bijzondere verhalen lezend, ook te mogen meegenieten πŸ™‚ Wens jullie alle goeds en veel zegen toe.
papa, eva en sara papa, eva en sara uit den helder heeft geschreven op 24 februari 2020 om 19:45
hi πŸ™‚ , ik heb super veel zin om je vrijdag op te halen. De vakantie is voorbij en we moesten allemaal weer vroeg de deur uit. In de vakantie hebben we allemaal leuke dingen gedaan. We zijn gister naar de stad geweest en we hebben allemaal leuke dingen gezien de we willen hebben, daarom moeten we snel gaan shoppen als je terug bent. Wil je voor mij aan iedereen de groetjes doen en ik wens jullie allemaal nog veel succes de laatste dagen πŸ™‚ . Groetjes Eva.
jolande vrolijk jolande vrolijk uit rijnsburg heeft geschreven op 24 februari 2020 om 16:23
Wat fijn om jullie verslagen te lezen! zo ver weg en als je het leest voelt het toch dichtbij. Wat leuk dat je zondag met de kinderen hebt gezongen Jannie, dat was voor jou denk wel even een heel mooi moment. Maak er met elkaar nog een paar hele mooie dagen van. Sterkte als het afscheid nemen er weer aankomt van alle mensen om jullie heen. liefs van ons en einde v.d. week goede, veilige thuisreis voor iedereen.
Willie Walter Willie Walter uit Almere heeft geschreven op 24 februari 2020 om 16:13
Hallo harde werkers. Fijn om jullie verslagen te lezen en wat geniet ik daarvan. Zo beleef ik toch jullie reis mee. Ik wens jullie nog hele fijne en zegenrijk dagen toe en straks een veilige thuisreis. Doe jullie best en geniet straks van alle blije gezichten, als de bewoners straks hun nieuwe huis mogen betrekken. Heel veel groetjes van mij.
Annet de Boer Annet de Boer uit Poortvliet heeft geschreven op 24 februari 2020 om 16:10
Hallo tante Hillie, We vinden het knap dat u huizen bouwt! (we hebben de foto's gezien) Het is lief om zoiets te doen... U zorgt goed voor ze. We zijn trots op u! Wij hebben nu ook vakantie en gaan morgen naar oom Piet. Hij zal u vast missen, daarom gaan wij naar hem en Bruno. We zijn benieuwd naar uw foto's van de huizen die af zijn. Fijne reis terug! van Elke en Willem.
Irma Botermans Irma Botermans uit Bolsward heeft geschreven op 24 februari 2020 om 13:05
Zo leuk om iedere dag weer een update van jullie reis te kunnen lezen! En zΓ³ leuk geschreven iedere keer weer. Jullie doen dat allemaal erg leuk! En de foto's daarbij die ook op Facebook voorbij komen, maken het verhaal (en visualisatie) compleet??? Heel veel succes de aankomende dagen! Groetjes van Tom, Irma, Lente en Arne uit (nog altijd) storm- en regenachtig Bolsward?
Paula Botermans Paula Botermans uit Bolsward heeft geschreven op 24 februari 2020 om 12:12
Wat een mooie reis, en fijn dat alles zo goed gaat. Hard werken en veel plezier πŸ™‚ Hier in Bolsward ook alles goed. Voorjaarsvakantie weer afgelopen en de meiden weer naar school. Structuur en regelmaat zal ze weer goed doen hahaha. Maar wel leuke dingen gedaan in de vakantie, natuurlijk paardrijden, zwemmen in het zwembad, schaatsen in Leeuwarden, Narena haar nieuwe kamer ingericht, ze hebben zich niet verveeld. Afgelopen zaterdag een workshop schilderen gehad met fam Van der Weg, alle kleinkinderen hebben een mooi zelfportret gemaakt voor pake en beppe en de volwassenen ook creatief bezig geweest. Voor jullie de laatste dagen nu, heel veel plezier en succes met afronden. lieve groeten van P&P&N&M PS heit: als het lukt, kan je dan de mail bekijken? Mail van Hoekstra (Jimte). Donderdag nogmaals de deur open gedaan. Maar kan ook wachten tot volgend weekend, geen probleem.
Gerda Kruisenga Gerda Kruisenga uit Bolsward. heeft geschreven op 24 februari 2020 om 12:07
Best allemaal. Wat leuk om jullie verhalen te lezen en dat jullie zoveel plezier in het werk met elkaar hebben. Ook voor de mensen waarvoor jullie bouwen is het een fantastische periode om straks in een mooi huis te mogen wonen. Als ik de verhalen lees, kom ik helemaal weer terug in die tijd. En ook de vele bekende namen.... Nog een hele goede tijd met elkaar gewenst!! Hartelijke groet vanuit een regenachtig en koud Bolsward.
dini steen dini steen uit st jansklooster heeft geschreven op 24 februari 2020 om 08:09
Hallo Willie en andere reisgenoten. Na de ontspanning in het weekend nu nog even aan de slag van de week. Ik wens jullie allemaal veel werkplezier toe. Hartelijke groeten uit een nat en kil St Jansklooster.
korrie/bert ekema korrie/bert ekema uit elora, ontario, canada heeft geschreven op 24 februari 2020 om 03:50
hallo Jan, zo te lezen hebben jullie heel wat plezier met elkaar. Ik ben een beetje jaloers op het heerlijke warme weer daar bij jullie. wij zitten nog in de sneeuw en Vorst. Het ga jullie allen goed, nog een paar dagen.
jan maree jan maree uit bleiswijk heeft geschreven op 23 februari 2020 om 22:52
hallo Conny alles gaat goed hier. weer goed werk verricht dat lees ik . met zn allen toppie. nu nog een paar dagen en dan weer naar huis ik wens jullie een goede reis . gr jan en bep
Rein en Netty de Jong Rein en Netty de Jong uit Sneek heeft geschreven op 23 februari 2020 om 21:14
Dag lieve mensen, We lezen met veel aandacht jullie verslagen; wat is er al weer veel werk verzet. Mooi ook om te zien wat een grote verandering/verbetering zo'n nieuwe woning is. We hopen dat jullie uitgerust na dit weekend met veel plezier de laatste dagen kunnen werken en doen wat je graag wilt bereiken. Veel vreugde, gezondheid en zegen gewenst- in gedachten en gebed leven we met jullie mee.
MK MK uit Meerkerk heeft geschreven op 23 februari 2020 om 19:55
Beste allemaal, Bedankt voor jullie foto's en berichten op Facebook. Het is leuk om jullie op die manier te volgen. Nog een goede tijd gewenst! Een speciale groet voor Jannie..
Mark en Lisette Mark en Lisette uit Oegstgeest heeft geschreven op 23 februari 2020 om 18:26
Lieve tante Jannie, Wat leuk te lezen dat u de moeder van Willie heeft ontmoet aan het begin van de reis. We denken aan jullie allemaal. Wat fijn te lezen, dat jullie een mooi weekend hebben gehad. Nu de komende week weer aan het werk. Heel veel succes toegewenst! Groetjes Mark en Lisette
Marco Marco uit JOURE heeft geschreven op 23 februari 2020 om 16:02
Hoi Willy, Wat leuk je berichtje te lezen over Rigoberto in Arroyo Mingo. Doe je hem en zijn vrouw Clari ff de groeten :)? Oh ja, ik weet nog een leuke wandeltocht voor jou en OnΓ© . . . Voor al de harde werkers, heel veel succes toegewenst!!
Jan en Janny Oussoren Jan en Janny Oussoren uit De Lier heeft geschreven op 23 februari 2020 om 14:54
Hier nog een kort berichtje uit De Lier. Aan nina gerrit en siem al bij gekomen van het werken . Hier is het heel slecht weer, de meeste carnavals zijn hier vandaag afgelast vanwege het weer, ik hoop dat het bij jullie beter is. Nu de laatste week nog voor jullie heel veel sterkte er mee . Tot ziens
Lenie van Wijngaarden Lenie van Wijngaarden uit Waarder heeft geschreven op 23 februari 2020 om 12:28
Hallo harde werkers. Wat een mooie verslaggen, en wat roep dat mooie herinderingen bij mij op. Ik wens jullie een fijne en gezegende zondag toe. Nog een paar dagen hard aan het werk, dan zit het er alweer op. Hartelijke groet uit het winderige nederland Lenie van Wijngaarden
judy smidstra judy smidstra uit whitby, Ontario, Canada heeft geschreven op 23 februari 2020 om 01:11
Bedankt voor jouw telefoontje deze week, Siem; ik was zo verrast jouw stem te horen en om samen even onze verjaardagen te delen!! Hemelsbreed ben je niet zover vandaan van hier i.v.m. Nederland... Kon ik maar even overwippen en een colaatje met jou drinken, broer. Nog even de kiezen op elkaar joh, het werk moet toch klaar by Donderdag? Wij leven met jou en met het team mee hoor, en, over een week ben je al weer thuis in De Lier... πŸ™‚ πŸ™‚ God bless you and yours.