Mooie vorderingen op de bouw!

De brief van Servidores Mundiales die we ontvingen begon met ‘een speciale groet vanuit de Dominicaanse Republiek’. Men is God dat de Corona situatie ook op de Dominicaanse republiek onder controle lijkt. Ook veel dank aan God dat het werk aan de huizen zo voorspoedig gaat.

Drie huizen zijn bijna afgerond. Dit zijn de huizen van:

1. FamilieReyes Puello

2. Familie Valera Gerardo

3. Familie Valera Lorenzo

Een vierde huis vordert ook flink. Daar zal straks de familie Rosario Alcantara in gaan wonen.

Er is wel veel regen gevallen de afgelopen weken. Gelukkig lopen de werkzaamheden weinig vertraging op. Bouwvakkers en ook de familie zetten zich enthousiast in. Ook dit jaar zien we dat familie leden komen helpen bij de bouw. Men wilde eerst drie huizen zoveel mogelijk klaar maken en vervolgens starten met huis 4 en 5. 
Willy (werkzaam bij Servidores en bij velen van jullie wel bekend) heeft gesproken met de bewoners. Hij en zijn team inventariseren wat elk gezin nodig aan huisraad. Hierbij kun je denken aan matrassen, tafels, stoelen en keukengerei.