Dak bij familie Reyes Puello al geplaatst

Af en toe wordt de bouw in Mamey Macho bezocht door mensen van Servidores Mundiales. In de afgelopen week ontvingen wij ook weer een update. Via dit bericht delen we specifiek de voortgang bij de familie Reyes Puello.

Mooi om te zien dat de bouw van dit huis al een heel eind is gevorderd. Lezers onder jullie die wel eens op project zijn geweest zullen anders mee kijken. Er is bijvoorbeeld wel eens gediscussieerd door deelnemers over de meest handige volgorde van de werkzaamheden. Moet het dak bijvoorbeeld wel of niet als laatst geplaatst worden. Hieronder is te zien dat het dak al op het huis ligt terwijl het houtwerk nog niet af is. 😉

Wel fijn om te zien dat de voortgang van het huis al zover gevorderd is! Dit gezin bestaat uit zes personen. De heer Ramon Franco Reyes is 55 jaar oud en ook hij leeft van het werk op het land. Hij heeft problemen met zijn gezondheid die verband houden met zijn bloeddruk en dit beïnvloedt zijn gezondheid in het algemeen.
Zijn vrouw is Juana Puello. Zij is 54 jaar oud. Er wonen vier kleinkinderen bij hen in huis.
1- Eduardo Franco Piña, 12 jaar.
2- Yamil Franco Alcantara 11 jaar.
3- Alex Franco 6 jaar.
4- Luis Emil 5 jaar