Welkom op het Gastenboek van Mano a Mano.

Je kunt een bericht achter laten voor de deelnemers aan een project. Andere berichten zijn natuurlijk ook welkom.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.207.108.191 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
940 berichten.
Annemaria Annemaria uit Bodegraven heeft geschreven op 11 november 2015 om 19:30:
hoi oma ria Op ballet hebben we nog een stukje van het optreden geoefend en er was een nieuw meisje. Ik hoop dat je snel weer thuis ben, ik vind de huizen heel mooi. En van duplo heb ik een schooltje gemaakt. groetjes, Eline xxxxx
Karin de Bruijn Karin de Bruijn uit Hilversum heeft geschreven op 11 november 2015 om 19:10:
Beste Johannes, Hans en Gerry, Conny, Marijke, Nina, Wieke, Wat een plezier om elke dag jullie verhalen te mogen lezen! Van dit nieuws uit Los Anones wordt ik iedere keer weer blij! Prachtig dat er straks zoveel gezinnen in goede huisjes mogen wonen! Top Nina, dat je een team uit De Lier hebt weten te vormen door je enthousiaste verhalen over deze bijzondere projecten. Onvergetelijk...want al zoveel jaren ga je naar de DR, en de 1e keer gingen we samen en nooit heeft het je mee los gelaten! Gods werk! Om samen te bouwen aan Zijn Koninkrijk. Alle goeds en muchos saludos a mis amigos en la RD. Vaya con Dios!
Hillie Wigboldus Hillie Wigboldus uit Apeldoorn heeft geschreven op 11 november 2015 om 17:43:
Vandaag heb ik de verslagen voorgelezen op de huiskamergroep in het verzorgingshuis. Bewoners hebben geïnteresseerd geluisterd en stelden ook vragen. Het was ook leuk om erover te vertellen. Over de latrine, de kraan buiten, de armoede, de huidskleur van de Dominicanen, Johannie en lekkende daken. Ze vonden de foto van het nieuwe huis mooi om te zien. We kijken uit naar de volgende verhalen.
Rob en Mieke Rob en Mieke uit Heerenveen heeft geschreven op 11 november 2015 om 17:03:
Leuk om jullie te volgen door verh alen foto's! Het is hard werken. Ook veel plezier daarbij. Hier is het St.Klaas journaal al begonnen en het is weer een puinhoop. Blijf dus niet te lang weg.
Elsbeth Elsbeth uit Ede heeft geschreven op 11 november 2015 om 15:07:
We genieten hier van de foto's op Facebook en laten ze zien in de klas van Petra. De reisverhalen zijn ondersteunend! Mooi dat jullie ook zo leuk aan de slag zijn met het kinderwerk, zo'n groep kinderen in het Spaans (?) een verhaal vertellen, ook niet niks... 🙂 Heel veel goeds!
Folkert ten Pas Folkert ten Pas uit Bolsward heeft geschreven op 11 november 2015 om 12:12:
Mooi mooi om jullie zo te volgen bij al dat goede werk. Mooie foto's op Facebook, geweldig. Heel veel succes de komende dagen!
Annemieke Annemieke uit Rijnsburg heeft geschreven op 10 november 2015 om 20:26:
Hallo Kanjers, trots trots trots op jullie gaven! De bouw, het kinderwerk en ongetwijfeld met de localos. Mama, ook nog leuk nieuws van hier; je oud-collega Willeke haar zoontje is geboren: Koen. Zoveel vreugde, hou vol doorzetters, parels die zaadjes planten en heel veel bouwen. Veel Zegen, liefs miek (extra dikke kus voor mama en tante Jannie)
Harmen en Gerda Kruisenga Harmen en Gerda Kruisenga uit Bolsward heeft geschreven op 10 november 2015 om 19:01:
Hallo allemaal, leuk om jullie berichten te volgen. Heel veel succes toegewenst met de huisjes en latrines die jullie bouwen. Het gaat jullie goed1
Elly Elly uit De Lier heeft geschreven op 10 november 2015 om 18:28:
Hoi lieve Siem, wat zijn onze levens verschillend nu. Jij doet goed werk om andere mensen te helpen en waarschijnlijk gaat de tijd snel. En ik tel de dagen tot je weer terugkomt. Ik ben reuze benieuwd naar hoe jij dit allemaal ervaart. Wat goed dat er morgen al 2 huisjes worden opgeleverd! Ik wens jou en alle anderen veel succes met het verder bouwen en geniet ook van die andere omgeving. Liefs, Elly.
Roos Veerle Roos Veerle uit De lier heeft geschreven op 10 november 2015 om 12:23:
is het leuk? En mooie huisjes hoor!! Is het warm daar?? En mis je ons al een beetje?? Roos en Veerle?
Henk van Tol/Tineke Wijlage. Henk van Tol/Tineke Wijlage. uit Kaag en Braassem heeft geschreven op 10 november 2015 om 10:29:
De verslagen laten zien dat de handen flink uit de mouwen worden gestoken. Hulde daarvoor. Moedig voorwaarts en veel succes. Groet voor allen en in het bijzonder voor onze zus Heleen van Tol. Je zult maar in december 75 worden en nog zo aktief zijn.
Jelly Jelly uit Bolsward heeft geschreven op 10 november 2015 om 08:11:
Haha, het was toch niet Heleen? Vorige keer bij de rivier gingen Franklin, die zijn hulp aanbood, en Heleen bijna kopje onder tijdens het oversteken bij de rivier. Arme Heleen was toen flink nat?
Gerrit en Adri de Vries Gerrit en Adri de Vries uit Honselersdijk heeft geschreven op 10 november 2015 om 07:56:
Hallo Piet, Leuk om te volgen waar jullie mee bezig zijn. Je zit weer in een heel andere wereld, mooi om wat te mogen betekenen voor je medemens! Ik lees zojuist dat er alweer bijna 2 huisjes klaar zijn, snel gedaan hoor! Dat komt zeker door de hulp van opa en oma. Succes met de werkzaamheden, en geniet vooral van de mooie momenten met elkaar!!!
Itie Itie uit Wjelsryp heeft geschreven op 10 november 2015 om 07:02:
Leuk om alle belevenissen weer te volgen! De nieuwe site ziet er prachtig uit! Hele mooie en gezegende weken toegewenst, geniet en vier het leven met elkaar!!
Andréa Andréa uit Gouderak heeft geschreven op 10 november 2015 om 06:39:
Laat me raden voor de prijsvraag.. of eiglijk id het meer een conclussie.. Mieke durft dit niet dus MOET t Muis geweest zijn. Maar dan niet perse bewust maar in haar enthousiasme!! Ga zo door Muis!♡
Dorinde Dorinde uit Driebruggen heeft geschreven op 10 november 2015 om 00:45:
Hallo DR gangers en de WS'ers uit Waarder/Driebruggen. Leuk om jullie verslagen bij te lezen, en ik verzamel ze voor jou Heleen! Succes, sterkte en werkplezier en met elkaar een goede tijd!
Jolanda Botermans Jolanda Botermans uit Bolsward heeft geschreven op 9 november 2015 om 23:13:
De buffetkast 'has left the building' hahaha 🙂
Leny Botermans Leny Botermans uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 9 november 2015 om 22:47:
Hallo Gerry en Hans,het is een dag te laat maar alsnog Gerry gefeliciteerd met je verjaardag. Fijn te lezen dat de reis goed verlopen is en jullie weer hard aan het werk zijn in de Dom.Rep.wens jullie en de hele groep veel succes en een goede tijd met elkaar. Liefs xx
Papekoppers Papekoppers uit uit het dorp Papekop heeft geschreven op 9 november 2015 om 22:34:
heel leuk z'n gastenboek kunnen we ons er op voor bereiden wat er in het vervolg gegeten word. Dre moet het kassie nog vergroot worden? Werkse meiden en doe de groep de groeten. Een Hartelijke groet uit Papekop
Annemaria Annemaria uit Bodegraven heeft geschreven op 9 november 2015 om 21:06:
He mama, leuk om jullie verhalen te lezen! Zondag was het hier heerlijk weer en zijn we naar het bos geweest. 's Ochtends uit de kerk heeft bram met opa gevoetbald in de woonkamer! Alles is nog heel hoor! Mattanja kijkt nu op dit moment vol bewondering naar haar mobiel boven de box, die voor het eerst ophangt.